Мигдаль Золотий 100г
- В наявності
210 ₴
+380 (63) 646-93-82
Крамниця
- +380 (50) 084-93-30
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
У чому користь мигдалю?
Мигдаль корисний, в першу чергу, внаслідок багатого природного складу.
- Основна його користь полягає у великому змісті рослинного білку. Він може замінити нежирне м'ясо в раціоні людини.
- У ньому багато кальцію, фосфору, марганцю і магнію, що разом з вітамінами групи B і E позитивно впливає на кістки й м'язи організму.
- Горіх корисний для підтримки здоров'я серця і судин, адже в ньому містяться ненасичені жири й амінокислоти.
Харчова цінність продукту – 645 ккал на 100 грамів.
Застосування горіха в кулінарії
Продукт знайшов широке застосування в кулінарії. Любителі додають його в шоколад, марципани та лікери, мигдалевою олією кухаря заправляють салати, рис і блюда з овочів. Мелений сирий мигдаль – основа для французького десерту «макаронів» і італійського традиційного печива «Амареті». Також з нього робиться неймовірно ароматний напій Амарето – мигдалевий італійський лікер.
Основні | |
---|---|
Тип | Мигдаль |
Фасовка | Пакет |
- Ціна: 210 ₴